Ikke-kategoriseret

Tryg leg på et legetæppe

Legetæpper er helt perfekte til at skabe rammerne om god og tryg leg! De bløde underlag er nemlig super gode at tumle rundt på, lege med sit legetøj og de er også virkelig rare at sidde på og få læst en god bog højt. Der er mange muligheder for hvordan du kan bruge legetæpper som en del af børneværelset og det giver dig ro at vide at dit barn tumler på et blødt underlag.

Alverdens brands er hoppet med på bølgen og der er næsten gået konkurrence i at skabe det bedste legetæppe! Det betyder også at det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilket legetæppe du skal have til dit barn. Vigtigst af alt er at du gør op med dig selv, hvad jeres behov er og hvilket design og udtryk i ønsker. Der er ikke andet at gøre end, at gå på opdagelse og finde det perfekte legetæppe for jer.

Find det perfekte legetæppe

I det der er så mange brands, der udvikler legetæpper, betyder det også at der er enormt mange forskellige slags og det kan være svært at finde ud af hvilket der lige passer ind i jeres hjem. Læs herunder hvilke brands, der blandt andet laver legetæpper og hvilke fordele der er ved de forskellige brands.

  • Filibabba – Det velkendte brand Filibabba er mest kendt for deres rune quiltede legetæpper. Legetæpperne er perfekte til at skabe rammerne om en lille hyggekrog på børneværelset, hvor der både er plads til at fordybe sig i bøger og leg. Hvis du vil skabe den ultimative hyggekrog kan du eventuelt hænge en sengehimmel fra Filibabba over legetæppet og lægge nogle fine pudder derind. Så har din guldklump den helt perfekte hule!
  • Cam Cam Copenhagen – Cam Cam Copenhagen har blandt andet udviklet nogle aflange legemadrasser, der er perfekte til at tumle rundt på. De tykke legemadrasser er perfekte til at udvikle sin motorik på og til de lidt større børn – øve kolbøtter! Betrækket kan nemt tørres af eller vaskes i vaskemaskinen.
  • 3 sprouts – 3 Sprouts har udviklet de super smarte legetæpper der kan foldes sammen og blive til en taske. På den måde kan nu nemt have legetæppet med, hvis I skal nogle steder. Det slidstærke materiale og det at legetæppet kan foldes sammen gør det nemt at have legetøj med, da det hele er samlet ét sted.
  • John Deere – John Deere er udviklerne bag det klassiske bil-legetæppe men med et lille twist. I stedet for at vise en by og du kan køre på de forskellige gader kan du med legetæppet fra John Deere køre din traktor rundt på markerne og mellem forskellige gårde og lader. Det er et helt klassisk legetæppe, men med et twist af landbrug og traktorere!

Fordelene er mange

Der er ingen tvivl om, at der er enormt mange fordele ved det forskellige legetæpper og specielt hvis du vælger lige netop det der passer ind hos jer. Én ting er helt sikker – legetæpper er det perfekte fundament til god og tryg leg for både dig som forælder og dit barn. Det giver ro at vide at dit barn tumler på et ordentligt og sikkert underlag!