Ikke-kategoriseret

Stedet som hurtigt fik min iPhone skærm skiftet

Det var en dejlig søndag aften. Jeg sad med vennerne hjemme hos mig, hvor vi spillede noget Fifa. Det nye Fifa 23 er lige kommet ud, og vi måtte bare spille det. Vi spillede i flere timer, mod hindanen, og måtte bare finde ud af hvem der er bedst. Vi alle elskede at spille Fifa, og fodbold. Det var noget af det bedste der fandtes. Da det begyndte at blive lidt sent, smuttede mine venner hjem af. Jeg var virkelig også træt. Klokken var 23 og jeg skulle i skole i morgen. Jeg børstede derfor så mine tænder, og lagde mig til at sove. Da det blev næste dag, stod jeg op klokken 7. Jeg skulle være i skole klokken 8:30, og jeg var bare virkelig træt. Jeg valgte derfor at tage et lynhurtigt bad. Det skulle lige gøre mig klar på dagen, så jeg kunne starte frisk ud. Da klokken nærmede sig 8:30 tog jeg mod skolen. Jeg mødtes med mine venner i klassen, til timen startede. I pausen tog vi ud og spillede lidt bold. Vi havde hele fodboldbanen for os selv, og spillede kamp mod hindanen. Der kom uheldet så jeg falder, og rammer ned på min iPhone i lommen. Da jeg tager den op af lomme ser jeg at skærmen er smadret. Det var rigtig uheldigt. Jeg valgte derfor at tage ned til en butik i Hillerød, som min ven anbefalet mig, hvor de hurtigt og billigt, kunne få min skærm skiftet. Butikken hed fixphone.dk, og han havde virkelig ret. De fik hurtigt min skærm skiftet, og så var de virkelig søde. Det helt klart et sted jeg ville anbefale, og besøge igen, næste gang der skulle være sket noget med min iPhone. Jeg tog hjem efter, og så noget fjernsyn. Så gik der ikke længe før jeg sov.