Ikke-kategoriseret

Slips til kontoret 

Slips til kontoret 

Er du af sted til bryllup og vil skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for en være et slips. vi forhandler et enormt produktkatalog af utallige forskellige afstøbninger af slips hos BalderClothes finder man brede slips, som en sjov onkel vil have eller slimslips til en der ønsker at se elegant ud når man skal ind til jobsamtale. Her vil man yderligere afslutte sit look med en slipsenål, som hurtigt og lækkert organisere dit slips og gør at din look sidder i skabet.  

Skal man til julefrokost med vennerne? 

En af de klassiske steder man bruger slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, der har BalderClothes den perfekte løsning til dig der vil have med et specielt juleslips. Her har BalderClothes et enormt sortiment af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med seje motiver.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om du er underviser, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en som særdeles ønsker at gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her vil det være smart at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så når du har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så dit outfit er perfekt og at ens forstand på mode skinner igennem og kangive et godt indtryk overfor dine kolleger 

Mangler du hjælp 

Hos BalderClothes ser man et gigantisk sortiment af slips i tonsvis modeller. Her kan BalderClothes vejlede dig til hvilket slips, der passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad som vil passe perfekt sammen. Vi har igennem en lang periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er klogt at vide og hvad man skal tænke over, hvis du skal vælge et slips.  

Det gode valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og man vil se at størstedelen af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er nemmere for dig at binde. Her finder man samtidig at vores slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så du er garanteret at slipset ikke er irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål ser du en elegant accessorie, som er nem for dig at anvende. BalderClothes udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har påført dit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan assistere en, når de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

talrige farver 

Er man den farverige type, som nyder farver i din påklædning og har ledt efter et sted, hvor du kan købe slips i utallige forskellige farver? Så skal du ikke søge mere, BalderClothes har slips i alle mulige farver og sammensætninger. Både med striper og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en!