Blogging

Praktisk og smart gennemsigtig paraply se dine omgivelser med den i hånden

Hvid er mælkens og den friske snes farve, en sammensmeltning af de forskellige farvers synlige spektrum. Hvid er den farve i den vestlige kultur, der oftest forbindes med begyndelse, eller det der er nyt. Paraplymode er imidlertid ofte noget, man forbinder med sort. Man ser for sig den ulasteligt klædte britiske ’Gentleman’, der med upåklagelig sikkerhed slår paraplyen ud på en særlig dårlig grå hverdag i London. Han ser op på himlen, og med stor sindsro siger han så: Shocking, most Shocking! Men hvorfor disse konservative farver, der bestemt ikke passer til enhver anden lejlighed end netop sådan en dag? En gennemsigtig paraply er for eksempel praktisk da du kan se andre rundt omkring dig. Den hvide kant er den farve, der oftest forbindes med uskyld, perfektion, det gode, ærlighed, renlighed, begyndelsen, det nye, neutralitet, lethed og nøjagtighed.

Let paraply der er en gennemsigtig paraply.

I den sammenhæng vil det sorte look nærmest ligne djævlen i forklædning. På den måde bliver den sorte og den hvide paraply en repræsentant for kontrasten mellem lys og mørke, mellem dag og nat og endegyldigt mellem godt og ondt. Taoismens fokus på de to modsatte naturer af universet, yin og yang, er ofte symboliseret i sort og hvid, og det gamle strategiske skakspil bruger sort og hvid til at repræsentere de to spillere på brættet. Sort og hvid repræsenterer også formalitet og alvor i forbindelse med dommere og præsters beklædning.

I skabelsesberetningen blev lyset skabt umiddelbart efter himlen og jorden. I kristendommen er børn døbt iført hvidt, og piger er klædt i hvidt til deres konfirmation. Kristus er efter opstandelsen traditionelt portrætteret i hvidt. Æg er et anden symbol på det nye; de bruges til at symbolisere fejringen af påske. Hvid er den farve, de fleste forbinder med renlighed. Objekter, der forventes at være rene som køleskabe, toiletter, håndvaske, sengelinned og håndklæder, er traditionelt holdt i hvidt. Hvid er også den traditionelle farve for kitler og arbejdsbeklædning brugt af læger, sygeplejersker, forskere og laboranter.

En smuk paraply til dit bryllup er en Transparent paraply

Hvid er farven man ofte ser båret af kokke, bagere og slagtere. Hvid var længe den traditionelle farve brugt af brude til kongelige bryllupper. Den hvide brudekjole for almindelige mennesker dukkede først op i det 19. århundrede. Før den tid bar de fleste brude deres bedste søndagstøj uanset farve. Den hvide brudekjole med blonder blev båret af dronning Victoria i 1840, hvilket fik en stor indflydelse på farve og mode med hensyn til brudekjoler i både Europa og Amerika frem til vore dage. Det er ganske naturligt, at en transparent paraply forbindes med denne højtidelige lejlighed.

Transparent paraply falder sammen med alle disse traditioner, kulturer og opfattelser, og den kan bruges i alle disse sammenhænge! Naturligvis vil en køber af en paraply stille berettigede berettigede forventninger til det produkt, hun erhverver sig. En solid hvid paraply til bryllupper er det absolutte krav kunden vil stille op med ved købet. Den skal med andre ord kunne holde til et pludseligt kraftigt blæsevejr, der ikke sender samtlige ribbe i vejret. Den skal heller ikke få en til at ligne Mary Poppins på vej til himmels, fordi den stakkels bærer døjer med at holde fast på den.

Udover den garanterede beskyttelse af bruden er den god ved fotooptagelser og endda selv på golfbanen. Hermed er der også sagt noget om paraplyens omkreds. Den skal være omfangsrig. Den enkelte paraply er udover at være helt hvid også let at bære. En automatisk åbne- og lukkefunktion giver mulighed for et nemt klik, der får paraplyen til at åbne sig på sekunder, så man bliver ikke tvunget til at stå for længe blottet i regnen. Ikke bare bruden, eller barnet efter barnedåben har behov for en paraply, der passer til lejligheden og det øvrige ’outfit’. Læger, sygeplejersker, forskere, laboranter, kokke, bagere, slagtere – ja i det hele taget alle, der bærer hvidt kan matche med en gennemsigtig paraply.