Blogging

Ønsker du Blackpods? 

Ønsker du Blackpods? 

Hos Blackpods dk finder man et kæmpe udvalg af Apple AirPods, vi er eksperter inden for Apple AirPods, og ved hermed hvad som er essentielt, når du skal handle nye Apple AirPods. Noget af det essentielle du bør overveje er brugstiden, altså hvor lang tid man kan bruge på ens favoritpodscast eller dit yndlings sang. Er man ude at gå en længere tur og ønsker at man kan høre sang på hele tiden er det vigtigt, at den kan benyttes i samme tid, som en forventer at være afsted i skoven for at gå.  

Powerbank etui 

Mange nyere trådløst headset er med et etui, som er en mini kasse, som en kan sætte sine Bluetooth pods i. Her hjælper etuiet en med at holde overblik over dit trådløst headset i og derved garanterer, at du ikke mister den ene af dine pods. Etuiene i dag samtidig bruges som batteri, så mens du ikke bruger til podcast, så oplader etuiet sine Bluetooth pods og du vil kunne erfarer en bedre over all høretid, det er hvad blackpods dk vil kalde for genialt. 

Til hverdagsbrug 

Blackpods er en kæmpe del af hverdagen, da du tit anvender disse i sin dagligdag. Her tager du Bluetooth pods frem hvis man skal vente på nogen eller er i tog trafik. Derfor er det vigtigt at man har ladet trådløst headset op, så man ej skal se ud i luften og ej kan nyde podcast.  

Er man et sportsmenneske? 

Er man i fitnesscenteret og ofte opdager at der er et kabel i vejen, der forhindrer dig i for at man kan udføre sin træning rigtigt, så er Bluetooth høretelefoner den rette løsning til dig, da de er foruden ledning og herved sikrer dig at der ikke er noget, som forstyrrer dig, så man kan fokusere på det, som er vigtigt.  
Det er ikke kun i sportens verden, at trådløst headset er uundværlige, da de sagtens kan bruges i hjemmet, hvis man gør rent fordi du kan benytte sin tid effektivt eller blot få det gunstigste ud af en træls opgave, som en skal udføre derhjemme og som man bare helst vil være fri for.  

Kan bruges ved arbejdet 

Bluetooth høretelefoner kan anvendes, hvis man er på jobbet og skal fortage opkald, da mange Apple AirPods nu er med indspiller, så du er foruden for at skulle have telefonen oppe ved hovedet. Så kan du nemt bruge begge hænder samtidig og kan nemmere håndtere en opgaver  

Vær foruden besvær 

Bluetooth høretelefoner er ledningsfrie og dermed undgår man det trælse ledningspinat, som man uden tvivl kan få med høretelefoner, der har ledninger, som nemt kan blive krøllet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for bare at skulle høre til musik. Med Bluetooth høretelefoner slipper man hele det besvær, der kan komme ved høretelefoner som er med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne ødelægges og herved gøre dine høretelfoner uanvendelige. Det kan man snildt slippe for med Bluetooth headset 

Hos os ser man ens næste Blackpods.