Blogging

NORTAGG ER JERES ENGROS TØJ! 

NORTAGG ER JERES ENGROS TØJ! 

NORTAGG er eksperter inden for elektronik grossist og har igennem lang tid håndteret engros tøj. Vi har store mængder produkter på vores webshop, som er parat til at blive sendt afsted mod din virksomhed. Mangler din forbrugere mobiltilbehør så er I ankommet til det rette sted. Vi har et kæmpe sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har NORTAGG mange gode tilbud til vores brugere. Det kan være at I muligvis står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres mobiler fungerer bedst og så jeres medarbejdere kan hjælpe jeres kunder bedst muligt. Som B2B grossist af elektronik tilbehør engros har NORTAGG flere muligheder for at fikse dine problem. NORTAGG har blandt andet landets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en solid beskyttelse af din telefoner. NORTAGGs SmartGlass er seriøst stabilt på baggrund af vores design. Fremfor det klassiske skrøbelige glas som findes som alle andre elektronik grossist, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en kombination af plastik og kraftigt glas, som derfor giver os et fantastisk produkt.  

Mangler du sportswear ?   

Vi har altid et kæmpe vare udvalg af høj kvalitets tøj, hvor du kan finde mange fantastisk muligheder. Mangler organisation tøj til dine ansatte? Vi har altid fantastiske jakker af fantastisk kvalitet, og vi handler engros tøj, så I kan få de korrekte til jers virksomhed. Vores store udvalg strækker sig over mange forskellige modeller, og vi kan af den grund tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte klar til at leve op til jeres krav og distribuere den rigtige kvantitet. Eksempelvis har NORTAGG et enormt sortiment af sportswear af den bedste kvalitet som vil passe perfekt til din webshop. Vores udvalg vil også hjælpe din butik i den kommende periode nu hvor sommeren ankommer til Danmark og flere danskere skal ud og spille golf igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være fantastisk til tennis. Som grossist tøj har vi altid et fuldt lager og fantastiske tilbud klar til vores købere, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved os er vores høje kvalitet. Vi handler kun med tøj i fantastisk kvalitet, og jeres organisation vil dermed udelukkende være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som B2B grossist er vi altid opmærksomme på vores brugers tilbagemeldning, og vi placerer en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor ofte velkomne til at rapportere en vurdering efter du har givet vores elektronik et forsøg, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse endnu mere.