Blogging

Jeg har altid ønsket mig en mere bæredygtig fremtid

Lige siden jeg var helt lille så har miljø og klima stået rigtig højt på min dagsorden. Det erjo trods alt her vi bor, på den køre moder jord. Er der ikk et ordsprog der lyder, man skider ikke i egen grotte, eller noget i den dur. Ja men altså jeg ser jo hele jorden som min grotte. Så derfor, hmm vent lidt, det bliver lidt kompliceret, fordi jeg går jo altså på toilettet til tider, for ikke at sige hver dag, men jeg tænker at du er med på hvad det er jeg siger her. Sikke noget sludder, tilbage til sporet. Jeg synes at vi skal passe bedre på vores kære planet. Derfor skriver jeg denne artikel, hvor jeg blandt andet kommer ind på  bæredygtig mode og interiør, herunder på madrasser, Kapok rullemadrasser, og dyner. Men også mange andre gode ting. Ja det bliver faktisk virkeligt en underlig artikel, kan jeg godt lige mærke, men ved du hvad, men kan ikke være verdensmester hver gang. Og da der ikke er tid til at gå tilbage og rette i teksten i denne form for artikel, så må jeg jo bare køre videre. Lidt spøjst ikke, men sådan ligge landet altså. Men med en bæredygtig livsstil, vil vi alle kunne finde langt bedre fremgang hvad angår miljøet og ressourceforbruget. Og det er så her at jeg lige får lavet denne lille inspirations tekst, som jo nu overhovedet ikk blev så inspirerende alligevel. Men det lover jeg dog at den næste bliver. Skal vi ikke bare aftale det. Så her der fik du lige love at læse igennem et par hundrede ord ligegyldig sammensætning, uden den store eller lille betydning for den sags skyld. Det er bare ord. Og sådan blev det lige i denne omgang. Men altså det vigtigste var jo også at jeg fik nævnt kapok rullemadrasserne og den bæredugtige mode. Og det flueben er jo ligesom sat, så ved du hvad jeg tænker at jeg hopper videre i teksten nu, og derfor siger jeg tak for nu her.