Blogging

Hvilke typer Paw Patrol merchandise findes der?

Den utrolig populære børneserie Paw Patrol er elsket af utallige børn verden over, og der findes en bred vifte af Paw Patrol merchandise. Her kan du læse om noget af det, der er mest typisk, og måske få inspiration til, hvad du kan købe til barnet i dit liv, der har forelsket sig i de vovede vovser.

Paw Patrol er nemlig en serie om venskab, mod, og om at gøre det rigtig, og det er en sund interesse at støtte op om.

Paw Patrol legetøj

Der findes naturligvis masser af Paw Patrol legetøj. Fra figurer og biler til dukkehuse og bamser, der er Paw Patrol merchandise til enhver smag. Men du bør ikke bare købe Paw Patrol legetøj uden at vide, hvem du skal se efter.

Paw Patrol er nemlig en serie med flere hovedkarakterer, og det er meget normalt for børn at finde én eller to favoritter. Hvis du virkelig vil glæde barnet, så find ud af, hvem deres yndlingskarakter er – eller om de vil samle hele patruljen i form af action figurer.

Paw Patrol sengetøj

Sengetøj er Paw Patrol merchandise, der kan holde barnet tryg og sikker om natten. Desuden kan det være sjovt for barnet selv at vælge, hvordan deres seng skal ”klædes ud”. Det er nemlig ikke ofte, børn får lov til at træffe store valg, og for en lille størrelse kan noget som selv at vælge sengetøj være en stor mulighed.

Der findes meget forskelligt sengetøj med Paw Patrol, både noget, der er rettet specifikt mod drenge eller piger, og noget, der er mere kønsneutralt. Desuden gør det store udvalg det muligt at have Paw Patrol sengetøj at skifte mellem.

Paw Patrol til hjemmet

Paw Patrol merchandise er ikke en lille størrelse, og du kan også få Paw Patrol til hjemmet. Tallerkener, bestik, lamper – der er ikke det, du ikke kan købe med de modige hunde på.

Dit barn vil højst sandsynligt vokse fra Paw Patrol på et tidspunkt, men det betyder ikke, den glæde, de kan få ud af Paw Patrol merchandise, ikke er det hele værd. En Paw Patrol natlampe kan holde dem tryg om natten i mange år, og Paw Patrol bestik kan få de helt små børn til at nyde spisetid endnu mere.

Paw Patrol merchandise som påklædning

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at Paw Patrol merchandise også omfatter påklædning. I langt de fleste butikker, der sælger børnetøj, vil du kunne finde tøj med Paw Patrol på sig. Men mulighederne stopper ikke bare ved hverdagspåklædning.

Sandaler og vinterstøvler med de klare farver og pelsede ansigter, der kendetegner Paw Patrol, laves i nye former hvert år. Men frygt ej – noget Paw Patrol merchandise er også mere diskret.

Du kan sagtens finde trøjer, kjoler, bukser eller sko med Paw Patrol, hvor seriens maskotter er mere diskrete, eller hvor der kun er tale om et logo. Det kan være en god mellemvej for dig og dit barn, hvis I ikke er helt enige om, hvordan tøjet skal se ud.