Blogging

Gave ideer til din partner, hvis du skulle mangle et par

Symbolet på julen er helt klart blevet julemanden, og det lig med masser af gaver!

Julen drejer sig nok først og fremmest om gaver. Egentlig burde det mere dreje sig om hygge og kærlighed. Der er dog ikke noget bedre end at både få eller give gaver. Problemet er at man kan løbe tør for gode ideer til gaver, specielt til din partner. 

År efter år skal man finde på spændende gaver, og det kan være svært. De sidste 5 år har du givet frækt lingeri til hende – værktøj til ham, så det kan være på tide at finde noget nyt. Spørgsmålet er, hvad skal det mon være ?

Gaver du kan give ham!

Mænd har sjældent en masse små nips ønsker. Det er mere store ønsker der kan være svært at opfylde. Desuden er et sæt alufælge, en speedbåd eller en 70 tommer skærm svær at lægge under træet. Mænd har dog uden at vide det masser af små gaver man kan give dem. Mænd elsker gadgets, stort set alt hvad der blinker, kan tilsluttes wifi eller kobles på mobilen. Det kan også være en god ide med en gave til sporten eller hans hobby. Det kan være tilbehør eller udstyr. Noget næsten alle mænd også er vilde med er en god flaske spiritus af deres favorit type. 

Gaver du kan give hende!

Kvinder elsker små nips ting, tøj og pynt. Det er stort set lige meget om det er til hende selv eller huset. Her kan du hvis du kender hendes stil og størrelse i tøj finde masser af gode ting. Undertøj er sjovt nok altid en favorit, alene fordi hun så også ved hvad du gerne vil se hende i. Sko og tasker er altid en gave ide, her skal du blot vide hvad hun ønsker sig, for kravene er normalt ret specifike. Gavekort til café besøg eller wellness falder tit også i god jord. Kvinder elsker en tur til hudpleje eller i spa.

Skal i også tænke lidt på jer som par ?

Som par kan man bruge december til at få lidt ekstra par-tid. Det kan gøres på mange måder, men en populær måde er blevet den erotiske julekalender der er fyldt med sexlegetøj og lingeri. Her får i hver dag en ny overraskelse der kan være med til at krydre december og gøre den til den frækkeste måned i året.