Ikke-kategoriseret

Find det bedste tilbud på herregårdssten

Herregårdsstenen er en fantastisk betonsten som bruges til alle mulige former for belægninger. Det er samtidig er en sten som går under mange forskellige navne. Når du skal ud og købe dine herregårdssten, er det derfor en god ide, at tjekke alle beton sten, i den størrelse du skal bruge. Skal du f.eks. bruge 14×21 sten, bør du tjekke alle belægningsstenene med de mål. Det er især vigtigt, hvis du vil købe herregårdsstenene til den bedste pris, og det kan du lige så godt, for det er stort set samme sten du får, på trods af de forskellige navne. Eneste forskel er hvor de er støbt.

Vil du gerne finde den bedste pris på herregårdssten nemt og hurtigt? Find det bedste tilbud på herregårdssten på herregardssten.dk, hvor du kan se priser og typer fra flere forskellige forhandlere på samme tid. Du har en nem oversigt, hvor de forskellige sten, priser og forhandlere let kan sammenlignes. På den måde, sikre du dig, at du får det absolut bedste tilbud, når du skal ud og købe herregårdssten.

 

Kan man få mængderabat?

Umiddelbart fremgår det ikke hos forhandlere at der er mængderabat. Skal du bruge en stor mængde herregårdssten, kan du dog altid prøve at forhandle et billigere pris, og dermed få et godt tilbud. Det er dog ikke sikkert at det kan lade sig gøre alle steder. Ønsker du mængderabat, er du derfor nød til at spørge hver enkelt forhandler, en efter en, for at se om de vil gå med til særtilbud til dig.

Køber du dine herregårdssten online, kan du dog ved nogle forhandlere opnå gratis fragt, når du køber for en hvis mængde. På den måde kan du få en form for mængderabat, da du sparer fragtprisen. Betonsten er tunge, og derfor er de også dyre at fragte. At spare fragten er derfor ikke en hel ubetydelig besparelse, og kan i mange tilfælde godt svare sig.