Blogging

Byplakater som vægdekoration

De er kommet for at blive: byplakaterne. Billigt og nemt kan du opgradere hjemmets vægplads, og udnytte den til at udstille og ære byen eller byerne, du holder allermest af. Plakater, der er trykt på miljørigtigt papir, passer perfekt ind i samtidens boliger og hjem. Med bæredygtige plakater kan selv den klimaentusiastiske dekoratør være med på beatet. Vær med på moden – se byplakater fra Vilakula i dag, og gør din indretning interessant.

At mindes sin hjemstavn

Måske er grunden til byplakaternes store popularitet, at det er en nem og fin måde at mindes sin fødeby, byen man studerede i eller byen, der af en helt tredje grund har haft stor betydning i éns liv. Mennesker er nostalgiske – derfor er byplakaterne blevet et kæmpe hit.

At minde sig selv om de gode tider, minder, mennesker og steder kan gøre dig glad nu og her. Med byplakaten der repræsenterer den by, der er særlig for dig, bliver det let at huske på de glade tider hver dag. Plakaten vil nemlig vække minderne i dig hver dag, når du passerer den i stuen, køkkenet, soveværelset eller hvor end, du har valgt at pryde dit hjem med den.

Det kan selvfølgelig også være, at du ønsker en byplakat af den by, du på nuværende tidspunkt bor i. Måske er du bare kæmpe fan af både din by og plakatens unikke design. Det er nemlig dét, der er det særlige ved Vilakulas byplakater, og måske grunden til deres succes; dvs. at skaberne af plakaterne har gjort et dybdegående stykke arbejde for at fange de forskellige, danske byers særlige sjæl, stemning og mindesmærker.

Byens arkitektur og historie skinner igennem

De fleste af plakaterne tager udgangspunkt i byernes historie og særlige bygninger – i både ny og gammel arkitektur og karakteristika. Også byernes natur er med – i de fleste tilfælde danner den danske sommer- eller vinterhimmel en dejlig baggrund for motivet, mens vand eller skov kan optræde i forgrunden.

Desuden er plakaterne holdt i et skandinavisk og stilrent design, som er både hyggeligt og elegant. Stilen er kendetegnende for Nordens tendenser, og bliver uden tvivl ved med at præge de danske stuer i mange år endnu.

Den perfekte gave

Måske du ikke selv har et særligt forhold til en dansk by, som du ønsker at dekorere din væg med. Men til gengæld kan det være, at en du har kær elsker eller savner sin hjemstavn, og vil blive evigt glad for at få en byplakat i gave. Plakaten er tilmed en budgetvenlig og let gave at finde, købe og få tilsendt i en sikker nethandel. Der er ingen undskyldning for ikke at forkæle dem, du holder af, og sørge for en dejlig tilføjelse til deres hjem.